Z kapky štěstí Chovatelská stanice
NOVINKY
NAŠI PSI
ŠTĚŇATA
IN MEMORIAM
FOTOGALERIE
KONTAKT
ODKAZY
 
Čtečka čipů
Vysoušeč pro psy
Bestpet - to nejlepší pro
vašeho mazlíka
Štěně.cz - portál pro
odchov štěňátek
Coursingové cvičiště
Drahobudice
Klece pro psy

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vítáme Vás v chovatelské stanici plemene

Bernský salašnický pes

 

1.12.2015 Vrh P je na světě!
Hned první prosincový den se nám narodilo 8 malých Nortíků. 5 kluků a 3 holčičky. Bohužel ukončení porodu musel být císař. Andy i mimišáci jsou v pořádku. Mám z nich radost... Jednotlivé fotky štěňátek najdete u vrhu P.

fenky pejsci


31.10 - 1.11.2015 Duo CACIB Praha
Víkendový výstavní maraton skonči. Radost mám velikou. Po dlouhé době jsem vzala sebou také mojí veteránku Almu. Jedna mez.výstava nám chyběla, aby se stala Veterán-šampion. Nepodařilo se a tak uvidim, jestli ještě Almu někde ukážu, aby se to povedlo. Jinak se nám dařilo velice dobře. Kamey v mezitřídě v sobotu - Výborná 1, CAC, Res.CACIB. North v mezitřídě Výborný 2, Res.CAC. V neděli jely jenom holky a štěstí se na nás opět usmálo. Kamey opět Výborná 1, CAC, CACIB. Alma po oba dny ve veteránkách Výborná 2. Tak si myslím, že to letošní ukončení výstavní sezony se povedlo. Kamča má dobře našlápnuto a North snad také. Jak to bude dál, se uvidí.  

vrh Carallsa13.10.2015 První miminka po Northovi jsou na světě!
Pár dní po hezké výstavě máme pro nás další hezkou zprávu. Našemu Northíkovi se narodila jeho první miminka.

Na svět přišla v CHS Carallsa, narodilo se 7 krásných kluků a 2 holčičky. Fotky můžete vidět na stránkách CHS Carallsa. V přpadě zájmu o štěňátko z tohoto spojení, kontaktujte chovatelku. Kontakty na jejich stránkách.


11.10.2015 MVP České Budějovice
Budějovická výstava pro nás byla velmi úspěná. Oba psy, které jsme tam vezli, tak odvážejí tituly:
Kamey Baronnella - tř. mezitřída Výborná 1, CAC, CACIB
Northern Winter Sunset Fortuneia - tř .mezitřída Výborný 1, CAC


21.6.2015 NVP Klatovy
Další výstava dopadla pro naše psy velmi dobře: Psi - mezitřída Northern Winter Sunset Fortuneia Výborný 2, Res. CAC. Feny - třída mladých Kamey Baronnella - Výborná 2. Judge Eva Durasová

20.6.2015 Bonitace Brno
Dnešním dnem se ten můj miláček Northern Winter Sunset Fortuneia Bernese, stal chovným psem. Bonitační kod - 535y AJZ 55 A0neg. Mám z toho mého kluka radost.

30.5.2015 Speciální výstava KŠSP Zárybničná Lhota
Výsledky našich psů na speciální výstavě KŠSP: Kamey Baronnella, třída mladých (54) - Výborná 1, CAJC, Nejlepší mladý BSP, Alma z Kolovratských zahrad, třída veteránů (11) - Výborná 1, Nejlepší veterán BSP, Northern Winter Sunset Fortuneia, mezitřída (11) -Výborný.... Měla jsem a mám neskutečnou radost. Velké díky patří Denise Řehákové, Janu Stachovi a Lence Horutové za skvělé předvedení. Byli jste moooc šikovní. Kamey také tímto splnila podmínky pro udělení titulu Junior Champion ČR!!!! Takže co říct, krásný slunečný víkend, super vydařená klubová výstava, kamarádi, známý a velká radost z těch mých hafanů.....

North3.5.2015 MVP Praha
Jak už to chodí, radost střídá smutek a smutek opět radost. Pár dní po té, co mě opustil Black jsem jela na výstavu do Prahy a byl to opět velký úspěch. North v mezitřídě velm zabodoval a získal V1, CAC, CACIB a BOS.
Kamey ve třídě mladých V4, jelikož lítalo dost známek VD, mám radost.

Duhový most30.4.2015 Odešel Black ...
Lásko moje největší, opustil si mě zcela nečekaně, odešel si a já ztratila toho nejúžasnějšího psa. Strašně to bolí...Ferrari Black Altura - * 8.7.2008 - + 30.4.2015. Kdo jste ho znal, tak víte jaký byl miláček......

26.4.2015 MVP České Budějovice
Výpravou do Českých Budějovic jsme zahájili výstavní sezonu. Začátek cesty na výstavu byla veselá....2x čištění auta, výměna ležení a čištění psů....Kamey si prostě řekla, že si to trochu užijem. A závěr...jedním slovem super a opravdu to co se dělo jsem vůbec nečekala. North ve třídě mladých v konkurenci 11 mladých psů Výborný 1, CAJC. To už byla pro mě velká radost a to jsem ještě nevěděla co mě čeká. Nastoupila Kamey, kde se poprvé ukázala ve třídě mladých a také ve velké konkurenci 12 mladých fenek.Kamey ve svých 11. měsících je prý už ted' správná představitelka plemene.Takže Kamey - Výborná 1, CAJC, BOJ. Moc děkuji Katce Ouřadové za pomoc při běhání v kruhu s Kamey o titul BOJ. Rozhodčím byl p. Miroslav Václavík (CZ).
A závěr....prostě super den. Fotky vlevo North, vpravo Kamey.

North Kamey


25.4.2015
Všechna štěňátka se mi už rozutekla do nových domovů. Přeju všem hodně zdravíčka a lásky od svých páníčků a s některými se doufám uvidím....No a nastala nám výstavní sezona.... 

pes1.4.2015 Poslední volný pejsek!
Tak už máme volného posledního pejska, který čeká na svou milující rodinu. Odběr je možný ihned... všechna štěňátka jsou očkovaná, tetovaná a už jen čekají až si pro ně začnou jezdit jejich noví majitelé.

24.3.2015 Výsledky RTG
A máme to doma černé na bílem. Přišlo nám vyhodnocení RTG. Northern Winter Sunset Fortuneia - HD 0/0, ED 0/0, OCD negativní. Mám obrovskou radost !!!!

2.2.2015 Vrh O
Narodilo se nám 9 krásných miminek. 6 kluků a 3 holčičky. Mamina Andy je jako vždy vzorná a o ty svoje puclíky se stará jako vždy vzorně. Tat'ka našich puclíků je Centurion Záře demantů. Fotky ve vrhu O.

 
Aktuality 2014
 
1.11. - 2.11.2014 MVP Praha
Na naší poslední výstavu Duo CACIB v Praze v tomto roce, jsem vyrazila s Nortem. V sobotu VD 3, Nort začal stáčet jedno ucho a paní rozhodčí z Mad'arska se to trochu nelíbilo. V neděli to už bylo trochu lepší. Výborný 2, roz.p. Matyáš. Jinak super 2 dny, pokec s kamarády. Už se těším na novou výstavní sezonu, kde se už od února 2015 ve třídě mladých, zúčastní i naše Kamey....

28.9.2014 NVP Brno
Na národku do Brna jsem jela jen s naším mladým Northem a na této výstavě získal známku Výborná.

13.9.2014 KV Zárybničná Lhota
Tak ... už se také musím podělit o krásné a nad mé očekávání super výsledky mých miláčků na Klubové výstavě v Zárybničné Lhotě u Tábora. Za tyto krásné výsledky moc velké díky patří Denise Řehákové a Janu Stachovi
Psi - třída mladých (16) Northern Winter Sunset Fortuneia Výborný 2
Psi - třída vítězů In. Ch. Ferrari Black Altura Výborný 3
Feny - třída štěňat (16) Kamey Baronnella Velmi nadějná 2
Feny - třída veteránek Alma z Kolovratských zahrad Výborná 1

North20.7.2014 NVP Mladá Boleslav
Byl horký letní den a já vzala Norta, mého krásného dorostence, kamarádky Markétu a Natálku a vyrazili jsme. Nort nastoupil naposledy do třídy dorostu a ve velmi silné konkurenci a v pěkném horku to dopadlo nad mé očekávání nádherně. Nort VN1. Natálce moc děkuji za super předvedení a za fotku.
Holkám spolubojovnicím ještě jednou gratuluju a Markétce a Natálce za krásný horký výlet. A od srpna se uvidíme ve třídě mladých...


Kamey3.7.2014 Nová posila smečky
Začátkem prázdnin jsme u nás přivítali novou posilu smečky, holčičku z CHS Baronnella.

Jmenuje se Kamey a jejími rodiči jsou Deina Baronnella a Gr.Ch. Flávio Eleuteria.


10. - 11.5.2014 KV a SV ŠSP Rožnov pod Radhoštěm
Jako již tradičně každý rok na jaře jsme se vydali na KV do Rožnova. Tentokrát to byly hned dvě výstavy za jeden víkend. Všichni rozhodčí byli pozváni ze zahraničí a my jsme jeli opět jen s Northem. V sobotu u portugalské rozhodčí získal známku VN a v neděli u paní rozhodčí z Ruska VN3. Foto bude později.

27.4.2014 MVP České Budějovice
Do Českých Budějovic jsme vzali našeho nejmladšího berňáčka na jeho výstavní premiéru. North se panu rozhodčímu Adltovi velmi líbil a tak náš benjamínek skončil se známkou VN1.

31.3.2014 Vrh N se narodil
O malou chvilku dřív než jsem čekala se narodil i vrh N. A není se čemu divit, štěňátek máme požehnaně. Andy se narodilo 10 malých berňáčků, z toho 6 kluků a 4 holčičky. Porodní váhy holčiček byly 470, 570, 520, 490 a kluků 560, 590, 450, 510, 430, 620 gr. Fotky jednotlivých štěňátek jsou na stránkách vrhu N.

vrh M24.3.2014 Vrh M je na světě!
Očekávaný vrh po naší Fiji je již na světě. Máme 5 štěňátek - 3 pejsky a 2 fenky. Více info zatím na telefonu.

Jednotlivá fota ve věku 1 týden již na webu na stránce vrhu.


1.3.2014 Máme novou posilu ve smečce
V tento den jsme vyrazili na dlouho cestu do Litvy pro našeho nového pejska. Cestu jsme zvládli a tak můžu do naší smečky a rodiny přivítat novou posilu z Estonska. Jmenuje se Northern Winter Sunset Fortuneia. Věřím, že z něho vyroste krásný, zdravý pes a přinese něco nového do našeho chovu.

24.2.2014 Březost Andy potvrzena!
Dneší sono ukázalo, že i Andy a Simír se můžou těšit na bohatou nadílku miminek, radost mám velkou a už se těšim na naši další bohatou nadílku mimišáků ve vrhu N.

22.-23.22014 DUO CACIB Brno
Po zimním odpočinku, jsem na tuto dvoudenní výstavu vyrazila s Blackem. A Black ve třídě šampionů, po oba dva dny Výborný 3. Ráda jsem zase viděla pár kamarádů a přátel, se kterýma jsem si popovídala a užila si dva krásné výstavní a sluníčkové dny.
Mému miminku Justinovi a majitelům gratuluji k úspěchu na této výstavě, kde v neděli získal ocenění V4.

19.2.2014 První březost potvrzena!
Nastal ten správný čas a jeli jsme s naší Fiji na sono, které ukázalo, že se na štěňátka můžeme opravdu těšit. Takže okolo 20.3. by se u nás měl narodit vrh M.

Simir a Andy26.1. a 28.1.2014 Další krytí za námi - Andy!
Netrvalo to ani tak moc dlouho a jeli jsme krýt i naší další fenku Andy z Údolí Kazničova. Krytí proběhla zcela bezproblémově s krásným psem A'SIMIR von der Bernessehof a za měsíc se ukáže, jestli u nás budou hned 2 vrhy najednou. Pokud to tak bude, určitě se nudit nebudeme.

15. - 17.1.2014 Máme nakryto - Fiji!
Hola, hola příroda volá a u nás se to už konečně hárá. Fiji Stroz Zagrody je nakrytá naším psem Ferrari Black Altura. Jedná se o opakované spojení.
Andy z Údolí Kazničova, ta už je také v háracím procesu a už i na ní, čeká ženich - A'SIMIR von der Bernessehof. Doufám že vše dopadne dobře a koncem března se budeme těšit na hodně štěňátek. Mezi porody obou fen bude týden. Tak to bude asi hodně veselo a já už si taky konečně něco nechám doma.....
 

Aktuality 2013 | Aktuality 2012 | Aktuality 2011 | Aktuality 2010

WEB-STUDIO